לבעלי אתרים וחנויות בלבד:

השאירו פרטים עכשיו וקבלו סקירה אישית לאתר שלכם! אנו נחשוף בפניכם את הסודות שיקפיצו את הפעילות שלכם – ובתום התהליך, תקבלו הצעת מחיר מותאמת לשירותי שיווק ייחודיים

אז איפה הבעיה?

שיווק הוא המנוע של הכל, ויתכן שסוכנויות שיווק שעבדת איתן, יודעות שיווק ופימפמו לנו שזה הדבר הנכון לעשות וככה תקבל מכירות. הם מבינים בשיווק, אבל לא בחנויות איקומרס.

 

מאוד קל להגיד יאללה תתחיל לשווק בפייסבוק, יוטיוב, איסטגרם, גוגל וזה יגיע.

 

* אבל מי אמר שהתנועה היא הבעיה?

* אולי הבעיה בהצעה?

* אולי הבעיה בכלל באתר?

* אולי הבעיה היא בתוכן?

לזהות את הבעיה היא כבר 90% מהפיתרון שלה.

 

בשביל להבין למה החנות שלך לא מוכרת, צריך מישהו שחי ונושם חנויות דיגיטליות…

אז מה נשאר לעשות? לבדוק את החנות ולהתחיל לשווק!

איפה זה ימקם אותך ביחס למתחרים שלך?

ההתמחות שלי, היא אך ורק אתרי איקומרס. החל משיפור החנות, ויישום של אסטרטגייה נכונה כדי לתת כמה שיותר חשיפה למוצרים שלך – למי שכבר מחפש את המוצרים שלך
 בדיוק כמו בתמונה למטה

בידול

רוב המתחרים שלכם לא מכירים את היתרונות של גוגל שופינג וישר יקפצו לפרסום באינסטגרם ופייסבוק

מדידה וגדילה

בפרסום בגוגל שופינג אפשר למדוד את התוצאות ולהעלות תקציבים למוצרים שמכניסים לנו יותר כסף ולהעלות להם תקציבים

כוונת משתמש

לקוח שמגיע לגוגל כבר עשה את החקר שוק ואנחנו לא "מפריעים" לו, אלא הוא מגיע אלינו כי חיפש את המוצר שאנחנו מוכרים

תשאיר את הפרטים שלך,
ואני אישית אחזור אלייך ונבצע סקירת חנות,
ונגלה את כל החורים שמונעים מהחנות שלך למכור את הסחורה שלך בדיגיטל.

חנות איקומרס עם נתונים אנליטיים

אז בקיצר, מה אני מציע לך?

אז למה לי לשווק בגוגל את המוצרים שלי?

שיווק בגוגל הוא החזר ההשקעה הכי גבוה שיכול להיות, בגלל שמי שנכנס למוצר כבר יודע את המחיר, ראה בתוצאות את ההצעה וכבר יודע מה הוא מחפש וכל זה עוד לפני שהוא שילם על הקליק.

אבל לא כל מוצר מתאים לשיווק בגוגל, ובגלל זה אנחנו מבצעים בשבילך בחינם את מחקר השוק כדי להגיד לך מראש האם כדאי להתחיל מגוגל או שאולי כדאי בתור התחלה פלטפורמה אחרת. אבל אם לא נבדוק – לא נדע!

גוגל אנליטיקס

ניתוח והסקת מסקנות

אחרי שהבאנו כמות מסויימת של אנשים, צריכים לבצע ניתוח ולראות כמה אנשים היו באתר, איזה מוצרים עניינו אותם, מה הוסיפו לסל ומה רכשו. 

את הניתוח הזה עושים בעזרת גוגל אנליטיקס. 

לאחר מכן אנחנו רוצים לבדוק בדיוק מה רואה הלקוח מהצד שלו, ומתחילים לצפון בצילומי מסך בוידאו ובמפות חום במערכת הוטג’אר המאפשרת לנו להקליט את מסך הגולש ולראות מה הוא עושה.

ברגע שאנחנו מנתחים את הקמפיין, את התנהגות הגולש ומה מעניין אותו, אנחנו מבצעים אופטימיזציה יומית, שבועית, חודשית ורבעונית בהתאם למסקנות.

מי אני ולמה שתקשיב לי?

אהלן! אני נדב אונגר, בונה ומקדם אתרים וחנויות באינטרנט

התחלתי את דרכי בתחום הדרופשיפינג בשנת 2015 בתחום של חולצות כדורגל בפלטפורמות של איביי ואמאזון.

אחרי תקופה שבה ראיתי שאני מפסיד יותר מאשר מרוויח התחלתי ללמוד בנייה וקידום אתרים במכללת האקריו, בה גם עבדתי כאיש מכירות. בעקבות הידע שרכשתי התחלתי גם לעסוק בתחום האיפילייט ושיווקתי מוצרים וקורסים של אחרים עד שהחלטתי לבנות את העסק שלי וגם לנהל אותו בעצמי ולכן הלכתי ללמוד ייעוץ עסקי אצל אחד הגופים הגדולים בארץ


כל הדברים האלה גרמו לי לתת את האקסטרה לכל לקוח, כדי שלא ייקבל רק בונה ומקדם חנויות איקומרס, אלא ממש יחייה ויבין את העסק של הלקוח מבחינת התמחור, הוצאות והכנסות בעסק, בדיקת כדאיות, סקר שוק, וכל דבר שמגיע בנוסף לשיווק של העסק.


ואם כל מה שקראת למעלה נשמע לך טוב, אני מזמין אותך לפגישת ייעוץ ואסטרטגיה בזום אישי ללא עלות בה נדבר על החנות שלך ואיך כדאי לך לקדם אותה באינטרנט.

שאלות והתלבטויות

כמובן שהמטרה שלי היא שבסוף נשתף פעולה ונעבוד ביחד על החנות שלך.

ברגע שאני יודע שאני יכול להרים לך את ההכנסות בחנות וגם נותן תוצאות, יהיה לך את הרצון גם לקחת את השירות שלי. אני בדעה של WIN WIN. אם מישהו לא מרוויח, העסקה לא שווה.

ההבדל בין שיווק בגוגל לבין שיווק בפייסבוק הוא שבגוגל הלקוח עושה את הפעולה ומחפש פיתרון. אם חיפש פיתרון משמע שהוא כבר בכוונת רכישה. לעומת זאת, הלקוח בפייסבוק ואינסטגרם לא נכנס לפלטפורמה במטרה לקנות ולכן צריך לשווק לו בצורה אגרסיבית יותר בפלטפורמות האלה.

לא! יש מוצרים שאנשים מחפשים ויש מוצרים שאנחנו נרצה “להכיר” ללקוח. אם המוצר שלנו הוא מיטה עם ארגז, סיכוי גבוה שהלקוח ייחפש “מיטה עם ארגז” בגוגל ולא בפייסבוק. אבל אם אנחנו רוצים לשווק מנורה בצורת פו הדוב – כנראה שעדיף בפייסבוק.

תלוי בביטוי ותלוי כמה פעמים בממוצע הלקוח נכנס לראות את המוצר.

הפרסום בגוגל עובד בשיטת תשלום עבור הקלקות ולכן לפני שמתחילים לפרסם את המוצר בגוגל קודם כל יושבים על אסטרטגיית פרסום ועל תקציבים.

בעיקרון ניתן למדוד בעזרת 2 כלים.

  1. גוגל אנליטיקס – כלי של גוגל שמאפשר לך לדעת בדיוק מה קורה באתר ובמוצרים שלך.
  2. התקנת מערכת הוטג’אר שמקליטה את המסך של הגולשים ומפות חום.

תשאיר את הפרטים שלך,
ואני אישית אחזור אלייך ונבצע סקירת חנות,
ונגלה את כל החורים שמונעים מהחנות שלך למכור את הסחורה שלך בדיגיטל.

החנות שלך לא מוכרת מספיק?

השאר את כתובת האתר שלך וקבל סקירה אישית על החנות שלך. בסקירה נעבור על האתר שלך ונבדוק איך אפשר לגרום לו להפוך למכונה משומנת שתכניס לך כסף!